Administratieve dienstverlening

Voor de meeste ondernemers is de administratie of de boekhouding niet het meest favoriete onderdeel van hun werk. Laat administratieve dienstverlening nu wel óns favoriete werk zijn! Wij zijn een betrouwbare en accurate dienstverlener die een breed aanbod aan financiële ondersteuningsproducten biedt. Voorbeelden zijn: het inrichten, verzorgen en controleren van uw administratie, het opmaken van jaarrekeningen, de loonadministratie en belastingaangiftes. Natuurlijk kunt u van ons ook degelijk advies verwachten op het gebied van administratieve dienstverlening en financiële zaken. Samen met u zorgen ervoor dat uw financiële basis op orde is en dat u inzicht heeft in uw financiële situatie. Een goed advies levert u bovendien geld op in plaats van dat het geld kost!

Administratieve dienstverlening voor MKB en ZZP

Juist kleine ondernemers en zzp-ers hebben behoefte aan administratieve dienstverlening. Uw administratie vergt specialistische kennis van wet- en regelgeving en belastingzaken. U wilt uw financiële zaken in betrouwbare handen hebben en niet uw hoofd hoeven breken over administratieve kwesties. Voor onze administratieve dienstverlening betaalt u bovendien nooit teveel en krijgt u precies wat u nodig heeft. Ons MKB advies is persoonlijk, op uw bedrijf toegesneden, van hoge kwaliteit en tegen concurrerende prijzen. Voor zzp-ers hebben wij zelfs een speciaal traject opgezet: een coaching speciaal bedoeld om verder te groeien en uw bedrijf uit te bouwen. We ondersteunen u stap voor stap bij dit proces. Coachingsgesprekken, advies en monitoring van uw voortgang zijn de bouwstenen van dit traject. Een plan van aanpak dat we samen met u opstellen vormt de basis, zodat we beiden weten wat het doel is waar we naartoe werken.

Administratieve dienstverlening

Business coach als persoonlijk klankbord

Als business coach in Den Haag ondersteunen we niet alleen zzp-ers met een speciaal traject, maar kunnen we ook andere typen bedrijven coaching bieden. Dit kan op structurele basis, maar wilt u éénmalig eens sparren over vraagstukken waar u mee rondloopt? Dan bent u ook van harte welkom. We hebben zeer veel ervaring, zodat we snel kunnen inspelen op uw problematiek. U behaalt uw doelen sneller en beter wanneer u zo nu en dan eens van gedachten wisselt met een deskundige sparringpartner, of dat nu onze administratieve dienstverlening betreft of coaching op maat. Iemand met kennis en ervaring die u een spiegel voor kan houden en u kan voeden met nieuwe inzichten. Duurt een dergelijk traject langer dan één of twee gesprekken, dan is het extra belangrijk dat er een goede match is. Neem contact op voor een kop koffie en een eerste gesprek. Dan blijkt snel wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Menu