Op zoek naar een goede business coach in Den Haag?

Wij bieden u alle ondersteuning die u van een goede business coach mag verwachten. Wij stimuleren u zowel zakelijk als persoonlijk om te groeien, op een manier én in het tempo dat bij u past. Als business coach in Den Haag geven wij trainingen en persoonlijke begeleiding aan met name mkb-ers en zzp-ers. Wanneer u wel een klankbord kunt gebruiken (en wie kan dat nu niet?), neem dan eens vrijblijvend contact op. Met ons als business coach in Den Haag kunt u alle vraagstukken bespreken die u bezighouden. Dat kan gaan over de groei van uw onderneming, over uw tariefstelling en uw dienstverlening of iemand om mee te sparren en die als klankbord kan dienen bij al uw kleinere en grotere vragen.

Dienstverlening voor het MKB door business coach in Den Haag

Als MKB-er loopt u tegen allerlei vragen aan die u maar moeilijk kunt delen met uw personeel. Als business coach in Den Haag geven wij u daarom MKB advies op allerlei gebieden. Wij zijn uw persoonlijke vraagbaak, maar kunnen ook een aantal praktische zaken voor u regelen. Als MKB-er zit u niet te wachten op allerlei administratieve rompslomp, u wilt vooral bezig zijn met de kern van uw bedrijf. Met onze administratieve dienstverlening op maat nemen we u heel wat zorgen uit handen. Ook over andere praktische zaken kunnen wij u adviseren en u zo nodig werk uit handen nemen. Wij vinden het belangrijk om een goede relatie met onze klanten op te bouwen en ze te ondersteunen waar we kunnen, maar ook voor een éénmalig advies kunt u bij ons terecht.

Business coach Den haag

Coaching voor zzp-ers

ZZP-er zijn is soms een eenzaam bestaan. Zeker wanneer u begint als zzp-er kunt u ons als business coach in Den Haag goed gebruiken. Deel uw twijfels en bespreek alle kleinere en grotere zaken waar u tegenaan loopt met uw persoonlijke coach. Wij kunnen u ook een speciaal coachingstraject bieden dat gericht is op de groei van uw bedrijf. Na een uitgebreide kennismaking maken we samen met u een plan van aanpak. Zo zorgen we ervoor dat we geen stappen overslaan of zaken vergeten. Coachingsgesprekken kunnen plaatsvinden per week, per maand of naar uw behoefte. Op vaste momenten kijken we of de doelen gehaald zijn of dat we moeten bijsturen. Neem contact op met dé business coach in Den Haag. Het eerste gesprek kost u niets en u krijgt een goede indruk van wat wij voor u kunnen betekenen.

Menu