MKB advies voor ambitieuze ondernemers

Een MKB-er heeft van alles aan zijn hoofd: administratie, personele zaken en financiële kwesties. Een goede adviseur kan heel wat zorgen wegnemen. Ons MKB advies zorgt ervoor dat u als ondernemer weer bezig kunt zijn met waarom u ooit ondernemer geworden bent. De rest nemen wij u uit handen, want onze passie ligt bij de cijfertjes. Wij kunnen u van passend MKB advies voorzien, oftewel adviseren over alles wat met de financiële kant van uw bedrijf te maken heeft, maar u ook ontzien met onze administratieve dienstverlening. Wij zijn gespecialiseerd in de dienstverlening aan MKB-ers en aan zzp-ers en kunnen u op verschillende manieren ondersteunen: als boekhouder, als persoonlijke coach of als financieel adviseur.

MKB advies om sneller te groeien

Als MKB-er kunt u een sparringpartner goed gebruiken. Soms hebt u vragen of twijfels over uw bedrijf. Hoe krijg ik meer klanten? Moet ik mijn dienstverlening uitbreiden? Hoe zit het met mijn tariefstelling, of doe ik mezelf niet tekort? Ons MKB advies is ervoor bedoeld om deze zaken met u te bespreken, u van advies te dienen en te monitoren of het het juiste resultaat oplevert. En mocht u behoefte hebben aan een wat langduriger coachingstraject dan kunnen wij u als businesscoach in Den Haag natuurlijk ook van dienst zijn. Onze specialiteit is kleine ondernemers of zzp-ers helpen te groeien, of dat nu met een eenmalig MKB advies is of met een langer traject.

MKB advies

Administratie op maat

Als MKB-er zit u niet te wachten op dure softwarepakketten en uitgebreide data. Schakel om die reden ons in om u te helpen bij uw belastingzaken, een degelijke administratie op te zetten en te onderhouden, en een goed financieel advies. Bij ons groeit uw administratie met uw bedrijf mee. We zijn flexibel en kunnen de afspraken over onze dienstverlening aan u met ingang van morgen aan uw wensen aanpassen wanneer dat nodig is. MKB advies op maat, dus. U kunt zich bezighouden met de kern van uw bedrijf en doen waar ú goed in bent. Wij zorgen ervoor dat u precies die dienstverlening krijgt waarbij uw bedrijf floreert en verder kan groeien.

We kennen natuurlijk de belangrijkste boekhoudprogramma’s en software voor uw financiële administratie en adviseren u daarover graag wanneer u dat deel toch liever in eigen huis houdt. Neem contact op voor een eerste gesprek om kennis te maken. Het verplicht u tot helemaal niets en u kunt een goed beeld krijgen van ons bedrijf en onze dienstverlening. Wanneer het klikt zetten we een volgende stap, zo niet dan bent u volkomen vrij om het bij dat ene gesprek te laten.

Menu